Skip to main content

Vooraankondiging 75-JARIG Jubileumfeest DHC op zaterdag 3 september 2022

By 3 juli 2022Algemeen, Ontspanning

Leden en oud-leden,

Op zaterdag 3 september 2022 viert ttv DHC haar 75 jubileumfeest voor alle leden én oud-leden. Op deze feestelijke dag kunnen oud-leden ’s middags bij inschrijving meedoen aan een sportief oud-ledentoernooi. ’s Avonds vieren wij gezamenlijk met leden én oud-leden het jubileumfeest. In de overloop van de middag naar de avond wordt een heerlijke avondmaaltijd verzorgd. Iedereen wordt op deze dag in de watten gelegd.

Genodigden zijn welkom met partner of introducé. We gaan ervan uit dat het lekker druk wordt. Het is dan ook erg leuk om elkaar weer eens te zien en te spreken op deze feestelijke dag!

Leden en oud-leden worden binnenkort via email uitgenodigd. Je kunt je nu al opgeven voor het oud-ledentoernooi en/of de feestavond via secretaris.ttvdhc@gmail.com. Handig als je emailadres is veranderd of je hebt voor 1 augustus 2022 nog niets gehoord. Vermeld ook even of je partner of introducé meekomt.

Wil je eerst even telefonisch contact hebben over een en ander? Stuur dan een mail naar secretaris.ttvdhc@gmail.com. Peter Dessens neemt dan contact met je op.

Niet vergeten, zaterdag 3 september 2022 JUBILEUMFEEST DHC 75 JAAR

Namens het bestuur ttv DHC en de jubileumcommissie

Duovoorzitters Ton Schipper & René Langeree