Skip to main content

Selectietraining op donderdag start op 20 augustus 2020

By 3 augustus 2020augustus 5th, 2020Senioren, Training

Vanaf donderdag 20 augustus worden de selectietrainingen door Hans Lingen hervat. Net als in het voorjaar zijn er twee sessies. De eerste begint om 19:15 uur en duurt tot 20:40, de tweede begint om 20:50 en duurt tot 22:15 uur. De 10 minuten tussen de trainingen worden gebruikt om de tafels te poetsen en de zaal vrij te maken. Zo houden wij ons aan de door het bestuur vastgelegde maatregelen.

Er is helaas slechts plek voor 5 tafels ofwel 10 spelers per sessie. We kunnen vier spelers extra toelaten die evt. kunnen wisselen of een door afzegging open plek innemen.

De trainingen zijn deze keer bedoeld voor spelers vanaf niveau 3de klasse en hoger.

De trainingsgroep van het voorjaar was beduidend groter dan tweemaal 14 spelers. Regelmatig kwam het voor dat spelers langdurig niet verschenen terwijl er wel plaats voor hen was gereserveerd. Het verzoek van de technische commissie is dan ook om serieus te overdenken of het voor jou noodzakelijk is om ingedeeld te worden, zeker als je denkt dat je maar een paar keer kunt komen trainen. Andere spelers zijn dan niet afhankelijk van het toevallig vrijkomen van een plaats.

Geef s.v.p. uiterlijk 10 augustus op in welke van de twee sessies je ingedeeld wilt worden zodat er nog tijd is om problemen met de bezetting vóór te zijn. Aanmelden bij Samenda.