Skip to main content

Penningmeester gezocht!

By 26 januari 2020Algemeen, Bestuurszaken

Onze club is met ingang van 17 februari 2020 (Algemene Leden Vergadering) op zoek naar een nieuwe penningmeester. Penningmeester Thijs de Zwart gaat na 9 jaren trouwe dienst zich meer toeleggen op zijn andere hobby’s. Het is hem helemaal gegund en gelukkig blijft hij wel gewoon bij ons spelen.

Een penningmeester is de persoon die onze boekhouding verzorgt, controleert en hierover besluiten maakt. Deze besluiten maakt een penningmeester natuurlijk niet alleen, dat doet hij samen met de andere bestuursleden. Bepaalde taken van de penningmeester, zoals inning van contributie en andere inkomsten, worden door iemand anders van de vereniging uitgevoerd. Daardoor drukt deze belangrijke functie minder op je vrije tijd en dat is natuurlijk prettig.

Heb jij affiniteit met cijfers en lijkt het je leuk om de functie van penningmeester op je te nemen, laat je interesse dan nu al weten door een mailtje te sturen naar penningmeester.ttvdhc@gmail.com. Uiteraard word je als nieuwe penningmeester helemaal ingewerkt en kun je later altijd nog vragen stellen aan Thijs.

Het bestuur ttv DHC