Skip to main content

Open Delfts Kampioenschap tafeltennis 2023 bij ttv DHC op 17 december 2023

By 15 oktober 2023november 27th, 2023Geen categorie, Toernooien

— 27-11-2023: op dit moment is het maximum aantal spelers voor het toernooi bereikt! — 

(Ehhh, goh, nou ja, we willen dus eigenlijk gewoon graag dat jullie gezellig met zijn allen een potje komen pingpongen bij ons, zo half december. Dat lijkt ons namelijk erg leuk. En je kunt er zomaar Open Delfts Kampioen tafeltennis mee worden! Voor de vorm hebben we hieronder wat formele zaken benoemd, hopelijk enigszins ordentelijk gerangschikt. Heb je ondanks dat nog vragen, dan kun je die natuurlijk altijd nog even stellen via het e-mailadres dat hieronder vast wel ergens is vermeld als inschrijfadres)

Wanneer
Zondag 17 december 2023
Zaal en kantine open vanaf 9:15 uur
Graag melden vóór 9:45 uur
Start 10:00 uur
Einde (gepland) 17:00 uur
Prijsuitreiking direct na afloop van de laatste wedstrijd

Waar
Speelzaal t.t.v. DHC
Basisschool Parkschool, 2e verdieping
Poptahof Noord 448, 2624 RZ Delft
06-24726639 (alleen tijdens openingstijden)
www.tafeltennisdhc.nl
Parkeren in de buurt is gratis op zondagen

Door wie
Tafeltennisvereniging DHC
Toernooileider: J.P. Leentfaar

Voor wie
Alle NTTB-leden die aan het begin van het seizoen de seniorenleeftijd hebben bereikt en een NTTB-rating hebben. Dames en heren spelen gemengd.

Wat
Alleen enkelspel. Indeling op basis van rating.
We streven naar 4 niveauklassen met poules van 6 tot 8 spelers met waar nodig of mogelijk kruisfinales, afhankelijk van de onderlinge verdeling van de sterkten van de spelers. Mochten de inschrijvingen daar aanleiding toe geven kan de organisatie hiervan in redelijkheid afwijken.

Rating
Gespeelde wedstrijden tellen mee op basis van de R0-classificatie (dat betekent dat ze voor de helft meetellen, dus je ziet in ieder geval een klein beetje van je resultaten terug in je rating).

Zaalcapaciteit
We spelen op maximaal 8 tafels. Het maximumaantal deelnemers is 48.

Ballen
Rond, wit, plastic, 40mm+ en goedgekeurd voor NTTB-wedstrijden.

Speelwijze
Wedstrijden volgens NTTB-reglement, alles best-of-five tot 11 punten. Pouleuitslagen volgens meerkampregel. In ieder geval de poulewedstrijden worden door de deelnemers volgens meerkampschema geteld.

Kleding
Volgens NTTB-reglement: een hoofdzakelijk niet-wit shirt en korte broek, geen hoofddeksels, trainingspak(delen) of andere fratsen. Schoenen met zwarte zolen zijn niet toegestaan in de DHC-zaal.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld voor dit toernooi is €9,- per deelnemer, gelijktijdig met de inschrijving te voldoen op rekeningnummer NL10INGB0001856226 t.n.v. TTV DHC. Bij het betalingskenmerk graag vermelden: ‘ODK’ en voor welke speler(s) de betaling wordt verricht (Anders wordt het zo’n uitzoekwerk voor ons…).

Inschrijven
Per e-mail op toernooi.dhc@gmail.com. Van iedere aan te melden speler vermelden:
Naam, vereniging, bondsnummer, rating, telefoonnummer.
(Bij overschrijding van het maximumaantal deelnemers is het tijdstip van betaling bepalend voor de volgorde van inschrijven).
Een overzicht van de inschrijvingen is beschikbaar via deze link (Dit wordt regelmatig, maar niet per se iedere dag bijgewerkt).

Sluitingsdatum
De inschrijving sluit op donderdag 14 december 2023.

Uitslagenregistratie
We streven naar elektronische registratie van de resultaten door de deelnemers maar we kunnen besluiten terug te vallen op of te dupliceren met niet-elektronische registratie.

Prijzen
We hebben tenminste per niveauklasse voor de twee hoogst eindigende deelnemers een fysiek aandenken beschikbaar.

Titels
Elk van de winnaars van de niveauklassen mag zich gedurende een jaar Open Delfts Kampioen tafeltennis noemen!

Toegang, kantine en bar
Het gebouw beschikt over een lift en een trap naar de 2e verdieping. Hier bevinden zich de zaal, de kleedkamers en de kantine, die direct aan de zaal is. Bij gesloten deur beneden aanbellen bij DHC (hard duwen). De kantine van DHC beschikt over een bar met diverse dranken en versnaperingen.

AVG en publicaties
Bij inschrijving verklaren deelnemers zich akkoord met registratie van de verstrekte gegevens. Gegevens worden niet langer bewaard dan nodig voor afhandeling van het toernooi. Door inschrijving verklaren deelnemers zich akkoord met het publiceren van hun naam, vereniging en inschrijfstatus. Ook gaan zij akkoord met het achteraf publiceren van uitslagen en foto’s van de gespeelde wedstrijden op de website en sociale media van DHC.

Overige bepalingen
De organisatie behoudt zich het recht voor om beslissingen te nemen in situaties die niet hier of in het Toernooi- en Wedstrijdreglement van de NTTB worden benoemd.