Skip to main content

Nieuw wedstrijdshirt ttv DHC

By 19 augustus 2018Bestuurszaken, Competitie

Het is zover, na veel research gedaan te hebben is er een mooi nieuw wedstrijdshirt gekozen om onze wedstrijden in te spelen. Het shirt welke we gaan dragen is van het merk Jako en vind je met afbeelding terug als bijlage zodat je een goede indruk ervan krijgt. Dit shirt kunnen we aan alle leden van TTV DHC aanbieden voor een strakke prijs van €26,95 dankzij onze samenwerking met de leverancier Avantisport.nl.

In september begint de nieuwe competitie en we willen dat iedereen er dan meteen goed gekleed bijloopt. De shirts kunnen door onze leverancier heel snel geleverd worden. We hebben jullie hulp nodig om dit te realiseren.

Passen

In de kantine liggen shirts van het merk Jako, dit zijn passhirts. Pas een van deze shirts en schrijf je naam op de bestellijst welke op het bord hangt. Er liggen heren- en damesshirts. De damesshirts worden aangegeven door maten in de vorm van 42/44 enz.

De shirtmaten zijn vrijwel gelijk aan andere sportshirts. Wanneer je niet in de gelegenheid bent om je maat door te geven kun je deze mailen naar arthurvangalen@hotmail.com

Diverse

Naast de shirts kunnen we ook trainingspakken, sweaters, hoodies en andere kledingstukken leveren welke in dezelfde lijn zijn als ons shirt. Voor deze kleding hebben wij een goede korting als vereniging bedongen bij de leverancier, vraag de prijs op bij het bestuur.

Bestellen

De bestelling zal in de eerste week van september geplaatst worden. Zorg ervoor dat je naam op tijd op de lijst staat zodat we voor jou het juiste shirt bestellen. Wij zijn heel blij met het nieuwe shirt en wensen iedereen alvast veel draagplezier!

[gview file=”http://www.tafeltennisdhc.nl/wp-content/uploads/2018/08/TTV-shirt-DHC.pdf”]