Skip to main content

Op zaterdag 2 juni vond er op DHC Nico’s knotsgekke toernooi plaats, elke jeugdlid van DHC mocht een vriendje of vriendinnetje meenemen naar dit toernooi. Zo ging er een gezellige groep de strijd met elkaar aan tijdens allerlei gekke spelvormen van tafeltennis.

In de eerste ronde werden er twee teams gevormd om via een listig parcours tegen elkaar te strijden. Het doel was om als eerste 5 balletjes in je eigen mand te krijgen aan het einde van de zaal, waarin vooral teamwork erg belangrijk was.

In de tweede ronde werden er doorschuifwedstrijdjes gespeeld met allerlei gekke batjes, zo werden er houten planken gebruikt en batjes met een gat erin. Deze ronde werd individueel gespeeld en de deelnemers moesten proberen om zoveel mogelijk punten te scoren met alle verschillende batjes.

De derde ronde werd op 5 gekke tafels gespeeld in teams van 2, het doel was om op elke tafel zo vaak mogelijk de bal over te spelen. Er werd onder meer gespeeld op een tafel met drie helften en drie netjes, een tafel met een tafelhelft ertussen zodat er een heel groot netje was en een tafel met gymtoestel ertussen waar een grote zachte bal overheen gespeeld moest worden.

In de laatste ronde werd er gedubbeld in verschillende samenstellingen, hierin was het zaak om met zoveel mogelijk verschillende medespelers te winnen. De deelnemers konden tijdens het warme weer nog genieten van een ijsje, wat te snoepen en wat te drinken.

Nadat ook de bonuspunten totaal eerlijk werden vergeven konden de prijzen worden verdeeld:

  1. Judith Mourits
  2. Noor Rombouts
  3. Alle andere deelnemers

Graag wil ik Nico bedanken voor de organisatie en alle deelnemers voor hun enthousiasme!

Jeroen van Haaften