Skip to main content

In 2004 organiseerde tafeltennisvereniging DHC haar allereerste jaarlijks invitatie toernooi in de voorjaarsvakantie, met voor velen de nietszeggende naam: DICK-VT.

Geschiedenis:
Diverse verenigingen in de afdeling organiseerden destijds een eigen toernooi maar wij hadden al een tijdje niks. De toenmalige speelzaal was te klein en daarom werd al snel besloten geen officieel toernooi te houden maar een wat ludiekere versie: Het DHC-Invitatie-Club-Koppel-Voorgift-Toernooi.

Hoe?
Brood en spelen. Oftewel, eerst met zijn allen aan tafel voor een smakelijke maaltijd (elk jaar weer een verrassing wat geserveerd wordt) en daarna de wedstrijden met een speler van een andere vereniging als DUO-partner.
De verdiende wedstrijdpunten worden gecombineerd met andere prestatiepunten, volgens een beproefd maar tamelijk ondoorgrondelijk systeem, waarna er een club is die de felbegeerde DICK-VT Trophy mee naar huis mag nemen.

Voor, tijdens en na de wedstrijden!
Hapjes, snacks, versnaperingen, gezellige muziek, een flitsende tombola, lekker (na)borrelen.

Meedoen, aanmelden:
In maart wordt alweer de 14de editie gehouden waarvoor de uitnodigingen inmiddels de deur uit zijn. We gaan weer uit van een forse opkomst van trouwe fans en natuurlijk nieuwe gezichten. Geen uitnodiging ontvangen? Stuur nog snel een mailtje naar Bonny Niesthoven.

DICK-VT 2017, vrijdag 3 maart 2017, aanvang 18:00 uur.