Skip to main content

Op de Algemene Leden Vergadering van 6 februari 2017 zijn twee nieuwe bestuursleden aangetreden met volledige instemming van de aanwezigen.

Secretaris

Marian Kleinepier heeft op de ALV het stokje overgenomen van Marloes Joosen in de functie van bestuurssecretaris. Marian is in 2011 lid geworden van onze vereniging en speelt al jaren competitie. Zij heeft een secretariële achtergrond en is bekend met automatisering. Aangezien ook zij het druk heeft worden bepaalde werkzaamheden in samenwerking uitgevoerd met René Langeree. Op deze wijze blijft het een vrijwillige maar vooral leuke functie.

Wedstrijdsecretaris Junioren

Jeroen van Haaften is opgenomen in het bestuur als wedstrijdsecretaris junioren. Hij heeft deze functie overgenomen van Wytske van Eck. In december 1997 kwam Jeroen als jong getalenteerd broekje de vereniging binnen lopen aan de hand van zijn vader en sindsdien speelt hij de sterren van de hemel. Zijn huidige ranking… Hoofdklasse team 2. Het begeleiden van de jeugd is geen sinecure. Bij de jeugd valt altijd veel te regelen en te bepraten. Gelukkig is hij daarmee bekend en krijgt hij veel praktische hulp van leden en ouders. De juiste man op de juiste plek dus.