Skip to main content

Aankoop nieuwe tafels

By 29 maart 2024april 21st, 2024Algemeen

Beste DHC-leden,

Hebben jullie het gehoord? Tafeltennisvereniging DHC staat op het punt om een grote sprong voorwaarts te maken! We zijn verheugd om aan te kondigen dat we binnenkort maar liefst zes splinternieuwe professionele tafeltennistafels zullen verwelkomen in onze club. Dit betekent meer plezier, meer uitdaging en meer mogelijkheden om onze vaardigheden te verbeteren!

De levering van deze fantastische nieuwe tafels staat gepland voor juni van dit jaar. Maar dat is nog niet alles! We hebben besloten om onze huidige tafels een tweede leven te geven door ze te verkopen aan onze gewaardeerde leden. Dat klopt, je hebt de kans om een van deze historische tafels te bemachtigen voor jezelf!

Wil je dus een stukje van DHC-geschiedenis in huis halen? Aarzel dan niet en meld je nu al aan bij het bestuur om je interesse kenbaar te maken. Maar wees er snel bij, want op is op!

Laten we samen uitkijken naar de komst van onze nieuwe tafels en laten we ondertussen genieten van de opwinding die deze aankondiging met zich meebrengt.

Met sportieve groeten,

Het bestuur ttv DHC

Deze tafels worden verkocht.