Skip to main content

Sport Europe US Open 90’s Edition

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 09/09/2017
Hele dag

Locatie
Amstelcampushal

Categorieën


Op zaterdag 9 september 2017 zal de negende editie van het Sport Europe US Open 90’s Edition toernooi plaatsvinden!

Er wordt gespeeld in de klassen AB, C, D, E, F en GH. Voor elke klasse zijn er mooie prijzen te winnen. Voor de AB winnaar zal dit 100 euro zijn. Mochten er in een bepaalde klasse te weinig aanmeldingen zijn, dan kan deze met een andere worden samengevoegd. Iedereen speelt minimaal een vierkamp. Zowel voor de winnaars als voor de verliezers zijn er vervolgrondes volgens een afvalsysteem. Dames en heren spelen gemengd en worden ingedeeld aan de hand van de ELO rating.

Het toernooi begint afhankelijk van je klasse om 10.00 uur of om 14.00 uur, naar verwachting zullen de finales rond 17.00 gespeeld worden. Uiterlijk een maand van te voren zal bekend worden gemaakt hoe laat de verschillende klassen beginnen.

Er kunnen maximaal 200 deelnemers meedoen.

Deelname aan het toernooi kost 12 euro per persoon, als je na afloop wilt eten dan komt daar nog 8 euro bij. Ook kunnen we weer tot in de kleine uurtjes met de voetjes van de vloer!

Voor vragen kun je mailen naar: sporteuropeusopen@gmail.com

Wil je weten wie zich al hebben ingeschreven, kijk dan hier: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1IA8e3tmfQ0fsvaKs_IbYwdHY8bZCMErTOG7OzKWGPh8/edit?usp=sharing.

90’s Edition
Het toernooi gieten we dit jaar in een ander jasje. Overdag zien we jullie graag in de mooiste sportoutfits uit de jaren negentig. En na het toernooi draait de DJ de onvergetelijke hits uit deze prachtige jaren. Voor degene die zich tijdens het toernooi wel heel speciaal kleedt, openen we ’s avonds een barrekening van 50 euro! Dus de moeite waard om je Cavello of Aussie uit de kast trekken.

Betaling
Je inschrijving is pas volledig als je voorafgaand aan het toernooi hebt betaald. Dit kun je doen op:
NL67ABNA0436741466
t.n.v. US Tafeltennis Toernooi te Amsterdam
o.v.v. uw naam en ‘inschrijving Sport Europe Us Open 2017’

Meer informatie op www.ustafeltennis.nl


Namens de organisatie van de US Open,
Merit de Jeu, Rianne Strik en Rosalie van E

 

s