Skip to main content

Koningsmatch

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 21/04/2017
Hele dag

Categorieën


Op vrijdag 21 april 2017 vindt de 5e editie van de Koningsspelen plaats. In 2016 deden maar liefst 1.2 miljoen kinderen afkomstig van bijna 6.000 scholen mee. Met de Koningsmatch van de Koningsspelen krijgen sportverenigingen en basisscholen op een simpele manier de kans om met elkaar in contact te komen en zo elkaar te ondersteunen tijdens het organiseren van sportactiviteiten op deze feestelijke dag.

Sportverenigingen kunnen zich aanmelden via www.koningsspelen.nl/koningsmatch

Koningsmatch, een sportieve en feestelijke match
Meer dan 50% van de basisscholen geeft aan dat zij geïnteresseerd zijn in een clinic van een sportvereniging op de Koningssportdag. Sportverenigingen die een clinic willen geven, kunnen zich aanmelden via www.koningsspelen.nl/koningsmatch. Basisscholen kunnen vervolgens in de database van de Koningsspelen eenvoudig zien welke sportaanbieders in hun buurt meedoen. Met één klik kan de basisschool een match – oftewel het contact leggen – maken. Het is vervolgens aan de sportvereniging en de school om er samen een geweldige, sportieve dag van te maken op de 21e.

Maak de clinic speciaal
Het is een speciale dag, dus maak er een mooi feestje van! Wees creatief en kies bijvoorbeeld een passend thema voor de clinics: Koning, Oranje en/of verjaardagsfeestje. Versier de zaal, maak gekke tafels of zet leuke spelvormen neer zodat de kinderen bij binnenkomst al gelijk enthousiast worden van de uitstraling. Organiseer voor de jongste jeugd allerlei leuke tafeltennisspelletjes, Table Stars is hier uitermate geschikt voor. Wil je de dag helemaal speciaal maken? Huur dan bijvoorbeeld een snelheidsmeter of een aantal iPONG tafels. Wie slaat de hardste smash van de dag en is de koning/koningin? Voor meer informatie over de verhuur van deze materialen kun je contact opnemen met info@tafeltennis.nl

Vragen
Heeft u vragen of opmerkingen over de Koningsmatch? Neem dan contact op met de organisatie van de Koningsspelen via info@koningsspelen.nl.