Organiseer je tafeltennisevenement bij ons

By 2 maart 2017 mei 8th, 2017 Algemeen, Evenementen

tafeltennis evenementKom met je werkkring, sportclub, studievereniging, familie of vriendenkring een avondje ontspannen tafeltennissen? Maak er een tafeltennis evenement van. Wij regelen in goed overleg de inhuur van de accommodatie met eigen kantine. Maximaal 7 wedstrijdtafels  met tafelafzettingen, batjes (indien gewenst) en 5 sterren wedstrijdballetjes in één van de modernste speelzalen van Nederland. Het spelen van een onderling toernooi is eenvoudig te organiseren met behulp van onze speciale wedstrijdformulieren. Uiteraard helpen wij mee met de opzet. Minimum aantal deelnemers 16, maximaal 60.

Wij garanderen een onwijs leuke kennismaking met de tafeltennissport of je nu ervaren bent of niet. In onze sfeervolle kantine met uitzicht op de speelzaal schenken wij de meeste soorten frisdrank, bieren en wijnen. Voor de lekkere trek kan besteld worden uit het assortiment van de keuken. Barbediening is volledig inbegrepen.

Diverse groepen hebben zo al een plezierig en enerverend sportavondje beleefd. En zeker niet onbelangrijk, heel vriendelijk geprijsd, want DHC heeft geen commercieel oogmerk.

Geïnteresseerd? We vertellen graag welke avonden beschikbaar zijn en wat zoal mogelijk is. Neem vrijblijvend contact op via email met Twan Schipper. Laat de voorpret maar beginnen.